Profesionalni izdelki za nego avtomobilov
 Glinena brisača ADBL
Glinena brisača ADBL
34,2

Glinena brisača ADBL

ADBL CLAY TOWEL je posebna brisača velikosti 30 x 30 cm, namenjena čiščenju površin s plastelinom/glino. Zunanja polimerna plast krpe nadomešča tradicionalno palčko iz plastelina / gline in je veliko bolj priročna, hitrejša in učinkovitejša za uporabo. Z lahkoto odstrani katran, smolo, ostanke asfalta in hroščev ter drugo močno sprijeto umazanijo.

Uporaba:

1. Operite avto s "tehnologijo dveh veder", nato sperite, vendar ne pustite, da se posuši,

2. Če je bilo vozilo predhodno podvrženo kompleksnemu površinskemu čiščenju, potem kot mazivo uporabite količino tekočine ADBL CLAY GLIDE, ki je upravičena glede na velikost površine, ki jo čistite, in udobno delo. Če pred tem ni bilo kompleksnega površinskega čiščenja, navlažite ADBL GLINENO BRISAČO z raztopino šampona ADBL SHAMPOO (ki je priporočljiv tudi za umivanje) in to raztopino uporabite kot lubrikant. p>

3. Krpo začnite drseti po površini z vodoravnimi in navpičnimi gibi brez večjega napora.

4. Po vsakem očiščenem delu sperite gobo in nanesite še eno dozo tekočine ADBL CLAY GLIDE ter ponovite postopek, opisan v točki 3, na naslednjem delu, ki ga želite očistiti.

5. Nadaljujte z zgornjim delom, dokler lak ni popolnoma gladek.

6. Po obdelavi celotne karoserije (ali elementa), kot je opisano zgoraj, ponovno operite celoten avto in pustite, da se posuši.

7. ADBL GLINENO BRISAČO skrbno sperite in jo po sušenju shranite v originalni embalaži.

Nadaljnji predlogi, komentarji

1. Če je vozilo prvič podvrženo kompleksnemu zunanjemu čiščenju, pred uporabo krpe ADBL CLAY TOWEL in tekočine ADBL CLAY GLIDE najprej uporabite ADBL TAR IN ODSTRANJEVALEC LEPILA Odstranjevalec katrana in smole, kot je pripravek ADBL VAMPIRE LIQUID.

2. Krpe ADBL CLAY TOWEL nikoli ne uporabljajte z izdelki, ki vsebujejo topila (npr. odstranjevalec katrana ali žuželk), saj uničijo zunanjo polimerno površino gobice.

3. Pred čiščenjem večje površine vedno izvedite preskus čiščenja na majhni, neopazni površini!

4. GLINENE BRISAČE ADBL ne izpostavljajte temperaturam višjim od 40 stopinj Celzija, zato mora biti površina, ki jo čistite, hladna. Ne uporabljajte na razgretih površinah ali karoseriji!

Priporočamo, da si pred uporabo ogledate naslednji video:

Uporaba ADBL CLAY TOWEL

Na zalogi
34,2
Točke, podeljene po nakupu:: 0,7 €
Podatke
Gyártás helye
Poljska
Gyártó
ADBL
Cikkszám
ADBL_CLAY_TOWEL
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek