Profesionalni izdelki za nego avtomobilov
 Paket izdelkov ADBL Interior Sample Set za čiščenje in nego notranjosti
Paket izdelkov ADBL Interior Sample Set za čiščenje in nego notranjosti
43,2

Paket izdelkov ADBL Interior Sample Set za čiščenje in nego notranjosti

Če se ne morete odločiti, kaj poskusiti iz sistema ADBL, imamo predlog. ADBL INTERIOR SAMPLE SET je set 7 izdelkov, s pomočjo katerih lahko preprosto in enostavno osvežite notranjost avtomobila.

Izdelki v setu 200 ml pakiranja.

Na zalogi
43,2
Točke, podeljene po nakupu:: 0,9 €
Podrobnosti

Če se ne morete odločiti, kaj poskusiti iz sistema ADBL, imamo predlog. ADBL INTERIOR SAMPLE SET je komplet 7 izdelkov, s pomočjo katerih lahko preprosto in enostavno posodobite notranjost avtomobila:

- ADBL HYBRID GLASS je ADBL GOOFER TOWEL, če se uporablja skupaj s krpo iz mikrovlaken, posebej razvito za čiščenje stekla , naredi stekla videti čista in ustvari neviden brisalec na vetrobranskem steklu – t.j. pusti vodoodbojno plast na površini stekla,

- ADBL INTERIOR QD UNLIMITED notranja nega ADBL DODGER s krpo iz mikrovlaken in

Celoten proces zaključi osvežilec zraka ADBL MIST. To lahko poškropite po oblazinjenju, preprogah ali po osvežilcu ADBL MAGIC SQUARE v škatli, ki ga lahko obesite kamor koli v avtomobilu, zadrži vonj in ga postopoma oddaja.

< p style="text-align : justify;">Če kliknete ime posameznega zgoraj navedenega izdelka, boste na straneh izdelkov našli podrobne opise in navodila za uporabo.

Podatke
Gyártás helye
Poljska
Gyártó
ADBL
Szállítási költség
1990
DeliveryCost
1990
Cikkszám
ADB000397_ADBL_INTERIOR_SAMPLE_SET
Kiegészítő termékek