Profesionalni izdelki za nego avtomobilov

Paket za čiščenje in nego usnja ADBL Leather Kit

Če imate avto z usnjeno notranjostjo, vam ni treba zbirati vsega, kar potrebujete po kosih na več mestih, da bi ga očistili in negovali usnje. Komplet za čiščenje in nego usnja ADBL LEATHER KIT vsebuje vse potrebno za čiščenje in nego notranjosti usnja.

Ni na zalogi
51,0
Ni na zalogi
Točke, podeljene po nakupu:: 1,0 €
Podrobnosti

ADBL LEATHER KIT vsebuje naslednje pripravke za kompleksno nego kože:

  • ADBL LEATHER ČISTILO
  • ADBL LEATHER CONDITIONER
  • ADBL THER;
  • ADBL FOAMER;
  • ADBL LEA
  • ADBL LEATHER MIST
  • ADBL TRIGGER

ADBL LEATHER CLEANER Čistilo za usnje
< /p>

ADBL čistilo za usnje je učinkovito in varno< /span > čistilo za kožo. Očisti in razmasti z naravnimi učinkovinami, ne da bi izsušil kožo. Ustvarja stabilno peno, ki vam omogoča daljše delovanje brez močenja kože. Za manjšo umazanijo, občasno čiščenje ali čiščenje prebarvanih usnjenih sedežev ga lahko razredčite 1:1 z destilirano vodo.

Nega kože ADBL LEATHER CONDITIONER

ADBL Leather Conditioner je visokokakovosten neleather usnje. Njegova formula nevtralizira alkalni kemični učinek, ki ostane po čiščenju kože, vlaži in naredi površino kože mehko. Kožo ščiti pred UV sevanjem in upočasnjuje oprijem umazanije. -align: justify;">

ADBL THER ščetka za čiščenje kože

Čistilna krtača z mešanimi ščetinami, ki s svojo ergonomsko obliko olajša delo. Odlično optimiziran za uporabo z ADBL LEATHER CLEANER. Je nežen do kože, vendar zagotavlja temeljito čiščenje.

Steklenička za penjenje ADBL FOAMER

150 mililitrska plastična steklenica s črpalko primerna za peno. Uporablja se lahko za oblikovanje stabilne pene iz tekočine ADBL LEATHER CLEANER Leather Cleaner.

ADBL LEA Čiščenje usnja iz mikrovlaken Krpa

Fina krpa iz mikrovlaken za čiščenje usnjenih površin. Njegova funkcionalna velikost in tanek material sta izjemno uporabna za čiščenje šivov in ukrivljenih delov površine. Zahvaljujoč odlični vpojnosti ujame umazanijo, nabrano s površine, in ostanke nepotrebnih čistilnih ali negovalnih sredstev. Ne pušča sledi, se ne pušča in se enostavno izpere.

 

ADBL LEATHER MIST Osvežilec zraka z vonjem po usnju< / p>

Njegova uporaba povrne vonj po novi usnjeni notranjosti. Lahko se razprši po usnjenih sedežih, preprogah, armaturni plošči itd.

Podatke
Gyártás helye
Poljska
Gyártó
ADBL
Szállítási költség
1990
DeliveryCost
1990
Cikkszám
ADB000317_ADBL_LEATHER_KIT
Video navodila za uporabo

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek